Κιμ Καρντάσιαν: Ο οργανισμός της βρέθηκε θετικός σε ρευματοειδή αρθρίτιδα και λύκο

Η 17η σεζόν του Keeping Up With the Kardashians ξεκίνησε χθες το βράδυ και προσέφερε αρκετές ειδήσεις από το πρόσφατο παρελθόν της οικογένειας. Λέμε για παρελθόν, μιας και τα γυρίσματα έχουν γίνει μερικούς μήνες πριν, κοντά στον Μάιο.

Εκεί είδαμε την Κλόε Καρντάσιαν να αποκαλύπτει ότι ο Τριστάν Τόμπσον, ο πατέρας της κόρης της, με τον οποίο χώρισε άσχημα, πήγε να την φιλήσει, αλλά κυρίως είδαμε την Κιμ Καρντάσιαν να μαθαίνει μερικά ανησυχητικά νέα από τον γιατρό της.

Η Κιμ Καρντάσιαν ένιωθε για αρκετές μέρες πόνους στην πλάτη, πονοκεφάλους και εύκοληη κούραση. Έτσι, πήγε στο γιατρό για εξετάσεις κι εκεί της είπαν ότι ο οργανισμός της βρέθηκε θετικός σε ερυθηματώδη λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, δύο αυτοάνοσα νοσήματα.

Στο άκουσμα των νέων η Κιμ ανησύχησε έντονα, όμως ο γιατρός την καθησύχασε λέγοντας της ότι τις περισσότερες φορές οι θετικές εξετάσεις σε μια νόσο, αποδεικνύονται λανθασμένες. Άρα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην πάσχει από κάτι από τα δύο. Από τότε που συνέβη αυτό, έχει περάσει καιρός και δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια είδηση για το αν έχει τελικά όντως κάτι από τα δύο.

Πάντως, στο επεισόδιο η Κάιλι Τζένερ φρόντισε να της επιτείνει την αγωνία ούσα ακόμα πιο ταραγμένη. «Δεν γνωρίζεις! Αυτό είναι το πιο τρομακτικό, ότι δεν γνωρίζεις».