Τα SKIMS είναι το brand εσωρούχων που η Κιμ Καρντάσιαν προωθεί και διαχειρίζεται. Τα προϊόντα του είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της και απευθύνονται σε γυναίκες με καμπύλες που θέλουν να αναδείξουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή της πληθωρικής σιλουέτας τους.

Γι’ αυτό και όταν η τηλεπερσόνα και influencer αποφάσισε να λανσάρει -και πρακτικά να αποκαλύψει το μυστικό που τόσα χρόνια δίνει την εικόνα που όλοι ξέρουμε πια στα διάσημα οπίσθιά της, εκείνη απλώς «πούλησε» αυτό που σε απλά ελληνικά θα αποκαλούσαμε «υπερκορσέ».

«Είναι τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι συνηθίζετε να φοράτε για να αναδείξετε το σχήμα του σώματός σας. Είναι από ένα τελείως διαφορετικό, γερό υλικό και είναι για εσάς που χρειάζεστε μία τελείως διαφορετική στήριξη στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών», ακούγεται να λέει η Κιμ στα βίντεο και τα stories της στο Instagram, στα οποία μπορεί να τη δει κανείς να δοκιμάζει το νέο κορσέ που λανσάρει το brand της.

Μεταξύ μας, ακόμη και περί καινοτομίας να μην πρόκειται, ακόμη και ένας κορσές φτιαγμένος από λίγο καλύτερης ποιότητας υλικό να είναι, όταν τον «σπρώχνει» στην αγορά η ιέρεια των αμφιλεγόμενων καμπύλων, εννοείται ότι θα τα πάει καλά από πωλήσεις, κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό.

Πηγή: People.com