Το look της Κιμ Καρντάσιαν στο φετινό Met Gala οι περισσότεροι το θυμούνται λόγω του ιδιαίτερου πολύ λεπτού κορσέ που φορούσε η ριάλιτι σταρ αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας του φορέματος που σχεδίασε ο Thierry Mugler.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή στο KUWTK είδαμε κάποια στιγμιότυπα behind the scenes που μας έδωσαν μία ματιά στη δημιουργία του φορέματος της αλλά και στις συζητήσεις που έγιναν επί αυτού. Μία εκ των συζητήσεων που ανοίχτηκε για την εμφάνιση της έγινε και με τον σύζυγο της Κάνιε Γούεστ ο οποίος εξέφρασε το ότι δεν του αρέσει το φόρεμα λόγω του ότι είναι πολύ σέξι.

«Ο κορσές, το εσώρουχο, όλο αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει να δείχνεις τόσο το σώμα σου από τη στιγμή που είμαστε παντρεμένοι και είμαι ερωτευμένος μαζί σου και έχουμε 4 παιδιά».

Η Κιμ τότε του απάντησε: «Μία νύχτα πριν το event έρχεσαι εδώ και μου λες ότι δεν σου αρέσει το look; Μου προκαλείς άγχος και δεν χρειάζομαι αυτή την αρνητική ενέργεια.»

Και ο ράπερ της απάντησε: «Είσαι η σύζυγος μου και με επηρεάζει όταν οι φωτογραφίες που βγάζεις είναι πολύ σέξι.».

Εκείνη ήταν και η στιγμή που η Κιμ του απάντησε αρκετά εκνευρισμένη: «Εσύ με υποστήριζες στο να είμαι ένα σέξι άτομο και να έχω αυτοπεποίθηση! Επειδή εσύ βρίσκεσαι σε μία μεταβατική περίοδο δεν σημαίνει ότι και εγώ είμαι στο ίδιο σημείο με εσένα.»