Μπορεί η Kim Kardashian να δέχεται έντονη κριτική για τη ζωή της και όχι μόνο, όμως το βέβαιο είναι πως έχει άφθονο χιούμορ, όπως φαίνεται στα social media. Αυτή τη φορά θύμα της, έπεσε ο ίδιος της ο σύζυγος. Ο Kanye West το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει δυναμικά στο Twitter.

Ωστόσο μία ανάρτησή του, ήταν αυτή που έκανε τη σύζυγό του να απαντήσει. «Κάποιες φορές πρέπει να τα ξεφορτωθείς όλα», έγραψε ο ράπερ με την Kim να αποφασίζει να απαντήσει: «Για περίμενε… ΟΛΑ;!;!;!».

Την απάντηση αυτή είδε η Chrissy Teigen η οποία μπήκε στο κόλπο και σημείωσε: «Εχω ένα φουσκωτό στρωματάκι και δεν βλέπω την ώρα να το βγάλω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει».

Η συνέχεια ήταν απολαυστική καθώς οι δύο τους συνέχισαν. «Ίσως χρειαστώ κάτι μεγαλύτερο και για τα παιδιά. Δεν είναι ξεκάθαρο τι σημαίνει αυτό το «όλα». Χρειάζομαι περισσότερη σαφήνεια. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο καλή φίλη. Ίσως ο Τζον μπορεί να του τηλεφωνήσει και να μάθει; Αλλά ίσως εννοεί (να παρατήσει) ακόμα και τους φίλους του. Έχω μπλεχτεί», σχολίασε η τηλεπερσόνα.

Η Teigen από την πλευρά της συμπλήρωσε: «Έχεις δίκιο. Την βάψαμε. Έχω το φουσκωτό σπιτάκι από το Σάββατο. Είναι κρεβάτι και σπίτι σε ένα».