Ο Kanye West δέχτηκε πρόσφατα την κοινωνική κατακραυγή μετά τη συνάντησή του με τον Donald Trump. Όχι άδικα καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παραμένει μία πολύ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Η Kim Kardashian λοιπόν αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για την πρόσφατη επίσκεψή του συζύγου της West στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του  Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια συζήτησης με τον Βαν Τζόουνς, στη Σύνοδο για τη Μεταρρύθμιση της Ποινικής Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

«Αισθάνομαι ότι είναι πολύ παρεξηγημένος και ο χειρότερος στην επικοινωνία. Όταν μιλάμε γι’ αυτό, έχουμε παρόμοια πολιτική. Δεν είναι πολιτικός, απλά τυχαίνει να του αρέσει η προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ. Δεν γνωρίζει από πολιτική», ανέφερε η Kim Kardashian. «Έτσι, πρόσφατα τον… εκπαίδευσα. Νομίζω ότι πραγματικά παρερμηνεύεται. Πάντα θα πει ότι εκείνος ήταν φιλικός μαζί του πριν και ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και φιλικός μαζί του και τώρα. Κι εγώ θα μπορούσα να συνυπάρξω με κάποιον ακόμη και να έχουμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις. Η μητέρα μου και ο πατριός μου το έκαναν. Είναι υπέροχο να είσαι διαφορετικός και να έχεις τη δική σου άποψη», ανέφερε.

Η γνωστή τηλεπερσόνα ανέφερε επίσης προς υπεράσπισή του:  «Ξέρω ότι είναι πολύ συγκεχυμένο, επειδή όταν βλέπετε κάποιον να φορά ένα κόκκινο καπέλο, που γράφει «Make America great again» θα σκεφτείτε ότι το υποστηρίζει. Αλλά αγωνίζεται μόνο για την ελεύθερη σκέψη και για την ελευθερία να του αρέσει ένα άτομο, ακόμα κι αν δεν είναι δημοφιλής απόφαση».