Ο Kanye West κάθε Κυριακή εδώ και λίγους μήνες διοργανώνει τα Sunday Services, τα οποία είναι ένας συνδυασμός RnB συναυλίας και gospel. Σε αυτή την«κυριακάτικη λειτουργία» ο γνωστός rapper είναι ο κύριος performer ενώ και άλλοι καλλιτέχνες συμβάλλουν, όπως και η χορωδία του Kanye δίνoντας ένα «εκκλησιαστικό» πνεύμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό θεάμα.

Μία από τις μεγαλύτερες fans του είναι η κόρη του North West, η οποία στο Sunday Service την St. Patrick’s Day, δεν σταμάτησε να χορεύει! Το dress code της συγκεκριμένου service ήταν total black και η North εντυπωσίασε τόσο με τις χορευτικές της ικανότητες όσο και με το stylish outfit της.

View this post on Instagram

Sunday Service with North West @kardashianclips

A post shared by Kim Kardashian Snapchat ? (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

There’s dance, but there’s also drama! North West proves she’s @kimkardashian and Kanye West’s daughter… . . . #kimkardashian #kanyewest #northwest #kimkardashianwest #kimandkanye #bandooknews #bandookUpdates #bandook

A post shared by bandook (@bforbandook) on

Η Kim Kardashian ανάρτησε τα videos της μεγαλύτερης της κόρης και έγραψε: «Η αγαπημένη της στιγμή στην εβδομάδα είναι να χορεύει στο Sunday Service»!