Η Kim Kardashian, λανσάρει μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και με αφορμή αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κλέψει γυαλιά από πολύ γνωστό οίκο μόδας.

Η Kim και η οικογένειά της μπορεί να βρίσκονται ανάμεσα στις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για εκείνες. Μάλιστα η γνωστή τηλεστάρ με την αδερφή της Khloe φαίνεται πως έχουν το δικό τους «σκοτεινό» παρελθόν αφού ήταν συνένοχες σε αυτή την κλοπή.

Συγκεκριμένα η Kim αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν έφηβη είχε βρεθεί μαζί με την αδερφή της Khloe στην Χαβάη όταν και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην συγκεκριμένη κλοπή

«Βρισκόμασταν στη Χαβάη και υπήρχε αυτό το κατάστημα Christian Dior και κανείς υπάλληλος δεν ήταν στην θέση του. Ήταν δελεαστικό … απλά ένα άδειο κατάστημα. Η Khloe  ήθελε πολύ εκείνα τα γυαλιά ηλίου, έτσι τα πήρε και βγήκαμε έξω ανενόχλητες» και συνέχισε:«Αυτά τα γυαλιά ηλίου ήταν τα πάντα! Τα έχω ακόμα μέχρι και σήμερα και ήταν τόσο διασκεδαστικό. Τόσο χαριτωμένο» εξομολογήθηκε η Kim.

View this post on Instagram

Coming soon. Follow my vision with @carolinalemkeberlin CarolinaLemke.com ? @mertalas @macpiggott

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on