Η 38χρονη Kim Kardashian επιστρέφει στο εξώφυλλο της Vogue πέντε χρόνια μετά την πολυσυζητημένη φωτογράφησή με τον σύζυγό της λίγο πριν τον γάμο τους.

Αυτή τη φορά η γνωστή τηλεστάρ μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει ο Kanye West, κάτι που είχε γίνει γνωστό το 2016 μετά την ψυχολογική του κατάρρευση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Η Kim ανέφερε πως πλέον ο σύζυγός της έχει αποδεχθεί την διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει ενώ αποκάλυψε πως πολλές φορές ο κόσμος κατηγορεί εκείνη για πολλές από τις πράξεις του.

«Πιστεύω πως πλέον είμαστε σε πού καλό σημείο. Είναι μια συναισθηματική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ήρεμα. Αλλά σίγουρα θα έχουμε επεισόδια στο μέλλον και ξέρουμε πια πώς να τα διαχειριστούμε» είπε και συνέχισε «Δεν θεωρεί τη φαρμακευτική αγωγή ως επιλογή, επειδή αλλάζει το ποιος είναι. Τα ταξίδια επιδεινώνουν την κατάσταση οπότε δεν ταξιδεύει πια όσο παλαιότερα. Ειλικρινά, ποτέ δεν θέλω να μιλάω για εκείνον, επειδή δεν είμαι στον μυαλό του. Έχω διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα στο ίντερνετ, «Τι κάνει αυτή; Γιατί δεν τον σταματάει». Λες και είναι δικό μου λάθος αν πει κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν. Είναι ο σύζυγός μου. Μοιράζομαι μαζί του τις απόψεις μου και του λέω αν διαφωνώ με κάτι. Και αν βρίσκεται εν μέσω μιας κρίσης διπολικής διαταραχής, κάνω τα πάντα να τον στηρίξω και να τον βοηθήσω».

Στην ίδια συνέντευξη, όμως, η Kim έκανε και μια αποκάλυψη για το νέο βήμα που αποφάσισε να κάνει στην καριέρα της. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την επιθυμία την να σπουδάσει νομική και να γίνει δικηγόρος. Αυτή η ιδέα της ήρθε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Donald Trump όπου κατάφερε να τον πείσει για την αποφυλάκιση της Alice Mary Johnson.

Η μητέρα της, Chris Jenner, σε σχετική ερώτηση για αυτή την απόφαση της κόρης της έδειξε έκπληκτη και απάντησε απάντησε: «Δεν το είδα να έρχεται. Αυτό που δεν με εξέπληξε ήταν ο τρόπος που αγκάλιασε την Alice και πόσο αισιόδοξη υπήρξε για το αποτέλεσμα. Όταν βρεις κάτι να παθιάζεσαι σχετικά, δεν είναι δύσκολο. Δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείς- απλώς συμβαίνει».