Το 4ο παιδί τους υποδέχτηκαν πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian και ο Kanye West. Το υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και την είδηση έκανε γνωστή η διάσημη μητέρα του στο Twitter.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το όνομα που θα πάρει ο γιος του και οι θαυμαστές τους έχουν ξεκινήσει να κάνουν υποθέσεις.

Μία νέα ανάρτηση της Kim στο Twitter έριξε ακόμα περισσότερο «λάδι στη φωτιά» καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι αποκάλυψε το όνομα του μωρού μ’ ένα emoji. Η Kim έγραψε:

«Πριν από περίπου μία εβδομάδα γιορτάσαμε τον ερχομό του γιου μας και τώρα είναι εδώ! Είναι τόσο τέλειος! Εδώ βλέπετε μερικές φωτογραφίες από το baby shower. Δεν έχω πανικοβληθεί για τίποτα γιατί είναι το πιο ήρεμο και χαλαρό απ’ όλα μου τα μωρά μέχρι τώρα και όλοι τον αγαπούν τόσο πολύ!»

Το μήνυμά της συνοδεύει ένα emoji που απεικονίζει ένα αρκουδάκι (Teddy Bear) κι αυτό έγινε η αφορμή για να σκεφτούν πολλοί ότι σκοπεύει να δώσει στον γιο της το όνομα «Bear,» ή το «Cub» ή «Teddy» (που όλα σημαίνουν αρκουδάκι).

H Kim Kardashian και ο Kanye West μας έχουν συνηθίσει εξάλλου να δίνουν περιέργα ονόματα στα παιδιά του: η μεγάλη τους κόρη είναι North, ο μεγάλλος γιος τους Saint και η μικρή τους κόρη Chicago.