ΗKim Kardashian και ο Kanye West που πέρασαν το Πάσχα τους στην Αρμενία –η No 1 reality star του πλανήτη θέλησε να μάθει καλύτερα τον πολιτισμό της χώρας από την οποία κατάγεται- πέταξαν με το ιδιωτικό τους τζετ στην Ιερουσαλήμ και με συνοδεία πολλών σωματοφυλάκων.

Απώτερος στόχος και σκοπός τους η βάφτιση της μοναχακόρης τους, North West, χριστιανή βρέθηκαν στην Ιερουσαλήμ, θέλοντας να βαφτίσουν την κόρη τους North West, χριστιανή.

kanye-north-west-jerusalem

Φυσικά το γεγονός αυτό μαθευτεί και τόσο οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ, όσο και απλός κόσμος είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία που θα γινόταν το μυστήριο, για να δουν τη διάσημη οικογένεια από κοντά.

Το γεγονός αυτό όμως προκάλεσε έντονα νεύρα στην Kim Kardashian, η οποία άρχισε να φωνάζει σε όλους να φύγουν, γιατί η παρουσία τους τρόμαζε την μοναχοκόρη της.

36120799_Kim-Kardashian-Khloe-Kardashian-467

«Η κόρη Kim Kardashian θα βαπτιστεί και να γίνει Χριστιανή και επίσημα μέλος της αρμενικής εκκλησίας, σε κάθε περίπτωση αυτή και η οικογένειά της είναι ευπρόσδεκτοι», δήλωσαν εκκλησιαστικές πηγές.

Διαβάστε ακόμα:

Kim Kardashian: Ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί

Στα βήματα της Kim: H Khloe Kardashian πιο ξανθιά από ποτέ

Αποκαλύφθηκε το νέο μέλος των Kardashians

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store