Περίπου τέσσερις μήνες μετά το συμβάν και δύο από την απαγγελία κατηγοριών σε δέκα άτομα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εικόνες μέσα από το διαμέρισμα της Kim Kardashian στο Παρίσι, στο οποίο έπεσε θύμα ληστών.

Η μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων από ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία είκοσι χρόνια έγινε τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου του 2016, όταν  πέντε ένοπλοι ακινητοποίησαν την τηλεπερσόνα και, αφού την κλείδωσαν στο μπάνιο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ και διέφυγαν.

kim-kardasian-listeia-eksi

Σε ντοκουμέντα που παρουσίασε το γαλλικό κανάλι TF1, που προέρχονται από το υλικό της αστυνομίας, βλέπουμε το κρεβάτι στο οποίο ήταν ξαπλωμένη η τηλεπερσόνα όταν οι δράστες εισέβαλαν στο δωμάτιο, αλλά και το μπάνιο στο οποίο την κλείδωσαν όσο άρπαζαν τα πανάκριβα κοσμήματά της.

kim-kardasian-listeia-ena

Παράλληλα, υπάρχουν φωτογραφίες με τις χρησιμοποιημένες μονωτικές ταινίες με τις οποίες οι ληστές έδεσαν τα χέρια και σφράγισαν τα μάτια της Kim, καθώς και μερικές λήψεις των φερόμενων ως υπόπτων.

kim-kardasian-listeia-DYO

«Έβγαλε το όπλο μπροστά μου… Mε άρπαξαν και με πήγαν στην είσοδο. Φορούσα ένα μπουρνούζι και ήμουν γυμνή από κάτω. Στη συνέχεια, με πήγαν πίσω στο δωμάτιο και με έσπρωξαν πάνω στο κρεβάτι. Εκεί μου έδεσαν τα πόδια με πλαστικό καλώδιο, μου έδεσαν με κολλητική ταινία τα χέρια και μου έκλεισαν το στόμα. Με μετέφεραν στο μπάνιο μου και, για να είμαι ακριβής, στην μπανιέρα», περιέγραψε η ίδια στους αστυνομικούς, στην κατάθεσή της, λίγο μετά την ληστεία.

Δείτε όλες τις εικόνες: