Έχουμε δει πολλές φορές ζευγάρια χωρισμένα να κάνουν προσπάθειες για επανασύνδεση και, άλλοτε να πετυχαίνουν, ενώ κάποιες φορές όχι. Ωστόσο, η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Είχατε ακούσει ποτέ για ζευγάρι που έχει χωρίσει, να παραμένει τυπικά παντρεμένο, χωρίς καν να έχει βγάλει διαζύγιο, για 14 χρόνια; Ο λόγος για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τον Γιώργο Πολυχρονίου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε μία συνέντευξη στο You και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτάσεις γάμου που κατά καιρούς δέχεται: «Πάντα υπάρχουν! Πρέπει πρώτα να πάρω και τυπικά το διαζύγιο μου από τον Πολυχρονίου…».

polyxroniou

Και στη συνέχεια διευκρίνισε: «Με παίρνει πέρυσι ο δικηγόρος μου και μου λέει: «Το ξέρεις ότι τυπικά είσαι ακόμα παντρεμένη;» Η αναβλητικότητα είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα μου».

Θέλησε ποτέ να κάνει οικογένεια και παιδιά; «Και στις δύο μου μεγάλες σχέσεις υπάρχει ένα παιδί. Και ο Πολυχρονίου έχει την κόρη του με την οποία είμαστε φίλες και ο γιος του Αλέξανδρου Σιλβεστρίδη μεγάλωσε μαζί μας, τον έχω σαν παιδί μου. Δεν ξέρω πώς είναι να αγαπάς το πλασματάκι που έβγαλες από τα σπλάχνα σου αλλά σίγουρα ξέρω πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις το παιδί του συντρόφου σου! Το να αγαπάς το παιδί του άλλου σαν δικό σου είναι η απόλυτη έκφραση αγάπης».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για το αν βίωσε μεγάλους έρωτες, τόνισε: «Ναι, βέβαια! Οι μεγάλοι έρωτες δεν είναι συνυφασμένοι με τη ζήλια;».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Πολυχρονίου ξεσπά εναντίον της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας»

Γιώργος Πολυχρονίου: Επιστρέφει στο Mega μετά από 19 χρόνια

Γιώργος Πολυχρονίου για Βίσση: «Θα έκανε καριέρα στην Αμερική αν δεν ζήλευε ο Καρβέλας»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store