Ριζικό ρεκτιφιέ φαίνεται πως κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, μειώνοντας την διάρκειά της, αλλά και αλλάζοντας συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αν και κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστές κάποιες από τις αλλαγές στην εκπομπή Ελένη, το πρωί της Τρίτης, μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε και άλλες.

«Κάποιες φορές που την συνάντησα στον διάδρομο, γιατί είχε τύχει να τα πούμε πολλές φορές, η Ελένη από τα Χριστούγεννα και μετά είχε μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τι θα κάνει, να αφουγκραστεί, για να κάνει την εκπομπή της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και να την αλλάξει, γιατί πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι θέλει ο κόσμος και να του το δίνει», ανέφερε η Σταματίνα.

Εκτός από τους παλιούς συνεργάτες που θα αλλάξουν και έχουν γίνει γνωστοί, η Σταματίνα έκανε ειδική αναφορά στον Άκη Μπαρμπουζάνη που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ αποκάλυψε πως η Ελένη αναζητά νέο μάγειρα (στη θέση του Γιώργου Τσούλη, στον οποίο, πάντως, είχε προτείνει on air να συνεχίσει και φέτος και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες τον ήθελαν να παραμένει) και το σχετικό casting θα γίνει αυτή την Πέμπτη!

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η Σταματίνα: