Εδώ και λίγο καιρό έχει προκληθεί ένας απίστευτος χαμός -όχι, δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί- με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα, σχετικά με τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, μίλησε για ένα αστρονομικό νούμερο -4.000- και όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αντιδράσεις, με το Twitter να γεμίζει άφθονα σχετικά troll.

Ο ίδιος, έδωσε περαιτέρω έκταση στο συγκεκριμένο θέμα, δηλώνοντας χαρούμενος που κατάφερε να «ξεχαστεί ο λαός  επειδή τόλμησε ο ίδιος να πει την αλήθεια».

Τώρα, ένα δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος έρχεται να βάλει φωτιά, δημοσιεύοντας μερικές από τις γνωστές συντρόφους του Γιάννη Σπαλιάρα.

Από την αγκαλιά του λοιπόν έχουν περάσει μεταξύ άλλων οι: Γιάννα Πολιάκου, Διονυσία Κουκίου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου και Τάμτα Μαστοράκη. Παράλληλα ο ίδιος έζησε έναν δυνατό έρωτα με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο ίδιος είχε σχέση και με τις: Κατερίνα Παπουτσάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Κορίνα Στεργιάδου, Δήμητρα Ματσούκα και Ευγενία Γκιζέλη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα έβγαλε σε μία μέρα

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν πάει το μυαλό σας από ποια τραγουδίστρια ζήτησε αυτόγραφο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Δείτε γιατί χαρακτηρίζει τον Γιάννη Σπαλιάρα ως «Σφαλιάρα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store