Η Khloe Kardashian αυτές τις ημέρες περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αδερφή της Kim Kardashian και τα παιδιά τους στις Μπαχάμες.

Η Khloe Kardashian έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την εξόρμηση τους και σε πολλές ποζάρει μόνη της αλλά και με την 1 έτους κόρη της True. Μία συγκεκριμένη όμως φωτογραφία ήταν η αφορμή για να εξαγριωθεί το Twitter με τη reality star σε ότι αφορά τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθεί η κόρη της αλλά και η συνομήλικη ανιψιά της Chicago.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε τα δύο μικρά ξαδερφάκια να κάθονται η μία δίπλα στην άλλη και να τρώνε γαριδάκια και στη λεζάντα η Khloe έγραψε: “Chicago: Άκουσα τη μαμά μου να λέει ότι οι θερμίδες των διακοπών δεν μετράνε. True: Μη μου το πεις δεύτερη φορά Chi”.

Το twitter κατηγορεί την Kardashian ότι μαθαίνει την «κουλτούρα της δίαιτας» σε μικρά παιδιά, ένας χρήστης συγκεκριμένα έγραψε «Τίποτα δεν μπορεί να κάνει μία οικογενειακή φωτογραφία καλύτερη από τα αστεία που μπορούν να κάνουν μικρά παιδιά για μέτρημα θερμίδων».

Φυσικά πολλοί ήταν και αυτοί που έσπευσαν να την υπερασπιστούν τονίζοντας πως η Khloe φυσικά και αστειεύεται, όμως πρέπει να είναι προσεκτική και να κατανοήσει τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στα παιδιά.