Οι περισσότεροι από εμάς σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε ότι ο σύντροφος της Khloe Kardashian την απάτησε ξανά και αυτή τη φορά με την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Μετά από την αποκάλυψη σχεδόν όλη η οικογένεια Kardashian πήρε θέση και έκανε unfollow από το Instagram τόσο τον Tristan Thompson όσο και την Woods. Η Khloe μάλιστα είχε κατηγορήσει στο Twitter τόσο τον σύντροφο της, με τον οποίο χώρισε οριστικά, όσο και την κοπέλα που είχαν σαν οικογένεια τους, σε μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή.

Κάτι το οποίο δεν ξέραμε είναι ότι το νέο juicy σκάνδαλο της οικογένειας καταγράφηκε on camera και θα προβληθεί στη νέα σεζόν του Keeping Up With The Kardashians, και το μάθαμε μέσω του trailer της νέας σεζόν.

Σε αυτό βλέπουμε την Khloe να καταρρέει, να ουρλιάζει στο κινητό της φωνάζοντας «Ψεύτη!» αλλά και να λέει πως ενώ μπορεί για όλους αυτό να είναι απλά ένα reality show, για εκείνη είναι η ζωή της.

Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

View this post on Instagram

The ? wait ? is ? over ? Everything from this past year is coming to light on the new season of #KUWTK – starting Sunday at 9|8c on E!

A post shared by Kardashians on E! (@kuwtk) on