Ήταν σίγουρα μια από τις πιο έντονες στιγμές της βραδιάς. Ο Κέβιν Χαρτ το είχε ανάγκη αυτό. Όχι μόνο το βραβείο που πήρε στα People’s Choice Awards, αλλά περισσότερο το χειροκρότημα από φίλους και γνωστούς. Πέρασε πολύ δύσκολα μετά το τροχαίο, βρέθηκε πολύ κοντά στο να χάσει τη ζωή του, αλλά τα κατάφερε. Κι όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά μπόρεσε να επανέλθει σύντομα και να ολοκληρώσει και τα γυρίσματα του νέου Jumanji.

Ο διάσημος κωμικός δέχτηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ το βραβείο για Καλύτερη Κωμική Παράσταση για το 2019 και θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του.

«Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί δεν είναι δεδομένο ότι θα βρισκόμουν ακόμα εδώ. Δεδομένου ότι βρίσκομαι, με κάνει να εκτιμώ ακόμα περισσότερο τη ζωή. Με κάνει να εκτιμώ τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Πραγματικά έκαναν υπέρβαση για μένα».

Στη συνέχεια ο Κέβιν Χαρτ απευθύνθηκε στους θαυμαστές, το κοινό της δουλειάς του. «Δεν έχετε ιδέα ποια είναι η επίδρασή σας σε εμάς ως διασκεδαστές. Η ενέργειά σας, η στήριξή σας…Σημαίνει τα πάντα για μένα και θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήταν κάτι μοναδικό. Δεν σας θεωρώ δεδομένους, σας ευχαριστώ».