Έχασε την αδελφή της, Μαίρη, ξαφνικά τον περασμένο Νοέμβριο και η Καίτη Φίνου δυσκολεύεται να ξεπεράσει την απώλεια.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της αδελφής της στο Instagram και έγραψε: «6 μήνες… Και γω δεν δέχομαι τα μάρμαρα σαν σπίτι σου. Ούτε τα κόλλυβα για φαγητό σου. Θα πάω να φάω τις τηγανιτές πατάτες που λάτρευες και τις έκανες τόσο νόστιμες.  Δεν ανάβω κερί για σένα δεν δέχομαι να ακούω «Ο Θεός να αναπνεύσει την ψυχή της».

Υπάρχεις κάπου αλλού που δεν μπορώ να σε βρω,να σου μιλήσω,αλλά υπάρχεις..υπάρχεις καρδιά μου δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας…. Και κάποια στιγμή, την στιγμή που Μόνο ο Θεός γνωρίζει, θα συναντηθούμε για να είμαστε μαζί αιώνια…….»

View this post on Instagram

6 μήνες… Και γω δεν δέχομαι τα μάρμαρα σαν σπίτι σου Ούτε τα κόλλυβα για φαγητό σου. Θα πάω να φάω τις τηγανιτές πατάτες που λάτρευες και τις έκανες τόσο νόστιμες. Δεν ανάβω κερί για σένα δεν δέχομαι να ακούω «Ο Θεός να αναπνεύσει την ψυχή της». Υπάρχεις κάπου αλλού που δεν μπορώ να σε βρω,να σου μιλήσω,αλλά υπάρχεις..υπάρχεις καρδιά μου δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας…. Και κάποια στιγμή, την στιγμή που Μόνο ο Θεός γνωρίζει, θα συναντηθούμε για να είμαστε μαζί αιώνια…….

A post shared by kaitifinou_official ?♑ (@kaitifinou) on