Η σχέση της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα ζεστή και διάφορα άρθρα στα βρετανικά ταμπλόιντς έχουν μιλήσει για καβγάδες και τεταμένες σχέσεις. Ωστόσο, υπήρξε και η άλλη πλευρά που υποστήριζε ότι οι δυο δούκισσες δεν ήρθαν ποτέ σε σύγκρουση, αντιθέτως είχαν επικοινωνία με μηνύματα και τηλεφωνήματα, χωρίς ωστόσο να έγιναν ποτέ στενές φίλες.

Με βάση, μάλιστα, αυτή την τελευταία υπόθεση, θα περίμενε κανείς να έχουν διατηρήσει την επικοινωνία τους και μετά τη μετακόμιση της Μέγκαν και του Χάρι στον Καναδά.

Όμως, αυτό δεν ισχύει όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του Us Weekly. «Η Κέιτ και η Μέγκαν δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα από τότε που έγινε το Megxit», αναφέρει πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό, ενώ η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Μέγκαν δεν ανησυχεί καθόλου για τη ταραγμένη σχέση της με την Κέιτ.

Κέιτ Μίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ: Η πραγματική αιτία των ψυχρών σχέσεων ανάμεσα στις δύο γυναίκες

«Η Μέγκαν αισθάνεται ελεύθερη. Δεν υπήρξε ποτέ πιο χαρούμενη. Είναι χαρούμενη που είναι μακριά από το Λονδίνο», εξηγεί η πηγή.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει βεβαίως κάνει κανένα σχόλιο γι’ αυτό που συνέβη με τον Χάρι και τη Μέγκαν, και μοιάζει απίθανο να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Πόσω μάλλον, που η σχέση της με τη δούκισσα του Σάσσεξ φαίνεται πώς δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση της Κέιτ και της Μέγκαν έγινε τον Ιούλιο του 2019, σε αγώνα polo με τα παιδιά τους.