Η Κέιτ Άπτον φαίνεται δεν ξέχασε ποτέ το ντροπιαστικό σχόλιο που η καλλιτεχνική διευθύντρια των εσωρούχων της Victoria’s Secret είχε κάνει το 2012 για το σώμα της και τώρα βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει την αιχμή, όσο πιο οδυνηρά γινόταν.

Τώρα που το τηλεοπτικό show – υπερπαραγωγή της διάσημης φίρμας πολυτελών γυναικείων εσωρούχων έχει πάρει την κατιούσα, το χυμώδες μοντέλο τοποθετήθηκε για τον τρόπο που κάποτε αντιμετωπίστηκε ως «παχιά», «φθηνό» και «δεύτερης κατηγορίας» μοντέλο που δεν θα μπορούσε ποτέ να πάρει μέρος στο catwalk του οίκου.

Υπενθυμίζεται ότι η Άπτον είχε πάρει μέρος αρκετές φορές σε κατάλογο της εταιρείας εσωρούχων, ωστόσο ποτέ δεν είχε περάσει στο επόμενο στάδιο, δηλαδή, να καταφέρει να κάνει πασαρέλα για τη Victoria’s Secret.

Μάλιστα, σε μία παρουσίαση της Άπτον από τους New York Times το 2012 η διευθύντρια δημιουργικού της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, Σοφία Νεοφίτου είχε σχολιάσει ότι η VS «δεν θα την χρησιμοποιήσει ποτέ» στο ετήσιο show της, χαρακτηρίζοντας την εμφάνισή της «πολύ συνηθισμένη».

Ακόμη πιο αιχμηρά την είχε συγκρίνει με τη «γυναίκα ποδοσφαιριστή, με τα πολύ ξανθά μαλλιά και αυτό το πρόσωπο που ο καθένας με αρκετά χρήματα μπορεί και να το… αγοράσει».

Έτσι, όταν το μοντέλο και ηθοποιός εμφανίστηκε προχθές στην τηλεοπτική εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» είχε (από καιρό)  έτοιμη την απάντηση: «Ξέρετε κάτι; Αρρωσταίνω με το να βλέπω συνέχεια τον ίδιο σωματότυπο γυναίκας. Πρέπει να μην υπάρχουν σωματικοί αποκλεισμοί, αλλιώς το show καταντάει snoozefest. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από τόσο πολύ ρετουσάρισμα και με τα φίλτρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουμε χάσει την επαφή με το τι είναι πραγματικό και τι όχι»…

Ποιος την αδικεί και για την επιθυμία της να απαντήσει με καθυστέρηση ετών στο bodyshaming, αλλά και στο ότι αυτό που λέει είναι απολύτως αληθές;