Από τον Μάικ Ελέζι,

Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ακολουθεί την… τάση της εποχής. Η Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στη Ρόδο, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την κα Σπυροπούλου να ποζάρει με ένα μαύρο top με ανοιχτό ντεκολτέ και ένα μαντήλι σε ασπρόμαυρους τόνους. Το στιλ της συμπληρώνουν τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της καθώς και το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν. Το σύνθημα του δημάρχου είναι «Με δύναμη για τη Ρόδο».

Όσον αφορά στη συμμετοχή της η Πόπη Κατσαρά – Σπυροπούλου αναφέρει:

«Κινητήρια δύναμη μου είναι η όρεξη να εργαστώ και να δραστηριοποιηθώ για την πρόοδο του τόπου που μεγαλώνουμε και ζούμε με τις οικογένειες μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για Τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί έχει ικανότητες να βελτιώσει το νησί που αγαπά, τη Ρόδο μας».

Βιογραφικό

Η Παρθενόπη (Πόπη) Κατσαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο, με καταγωγή από τη Σύμη, κόρη του Σπυρίδωνος και της Κατερίνας. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και έχουν δύο κόρες, την Κωνσταντίνα και Κατερίνα Σπυροπούλου.

Είναι συνταξιούχος, αφού εργαζόταν επί 35 χρόνια ως προϊσταμένη στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Είναι μέλος στον Σύλλογο Συνταξιούχων Ρόδου. Διατέλεσε  μέλος της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ρόδου επί 15 χρόνια. Ομιλεί Αγγλικά.