Από τον Άγγελο Μήτση,

Πριν από λίγες μέρες η Κατρίνα Τσάνταλη κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο, με τίτλο «Το Σοφάκι και ο Ντο», το οποίο πραγματεύεται τη σχέση μας με τα ζώα και αφετηρία για τη συγγραφή του υπήρξε η αγάπη της για τα αδέσποτα. Η Κατρίνα μίλησε στο People για όλα, μεταξύ των οποίων και τα δημοσιεύματα που στο παρελθόν την ενόχλησαν.

Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που σε ενόχλησαν;

Υπήρξαν καταστάσεις που με σόκαραν βασικά, όπως όταν είχα δει σε τίτλους περιοδικών το όνομά μου να συνοδεύεται από λεζάντες «Η χρυσή κληρονόμος με τα ατέλειωτα ξέφρενα πάρτι» και κείμενα που μιλούσαν για ντουλάπες γεμάτες πανάκριβα ρούχα και σχεδιαστές που προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν τα χλιδάτα γούστα μου. Εν ολίγοις με παρουσίαζαν σαν τη χαμένη κόρη της Αλέξις από τη Δυναστεία! Πού να μάθαιναν ότι τρέφομαι μόνο με φύλλα χρυσού! (γέλια) Μωρέ, υπάρχουν άλλες πιο άξιες από εμένα για τέτοιους τίτλους, απλά το κρίμα είναι που δεν πήραν τηλέφωνο ποτέ να με ρωτήσουν αν όντως ισχύει και τι! Κατέληξα όμως πως συγκεκριμένα άτομα είχαν και έχουν ακόμα εμμονή μαζί μου, άνευ λόγου και ουσίας πάντα.

Τους συγχωρείς;

Φυσικά! Κοντεύει και Πάσχα οσονούπω, άγιες μέρες… ένας ακόμη λόγος για συγχώρεση!

Πιστεύεις στον Θεό;

Δεν είμαι και του κατηχητικού ούτε και της εξομολόγησης! Μεγάλωσα όμως σε μια οικογένεια όπου η πίστη ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι και τρόπος ζωής. Όταν δεν νιώθω καλά και χάνω τις ισορροπίες μου, τότε αυτό που κάνω είναι να επισκέπτομαι το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, και να αναζητώ τις απαντήσεις που ψάχνω μέσα από την προσευχή. Επίσης, νηστεύω και σαράντα ημέρες μέχρι το Πάσχα, όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο. Αυστηρή νηστεία, σε σημείο να ζω σε συνθήκες Survivor!

Σε ενόχλησε που σχέσεις σου είδαν το φως της δημοσιότητας;

Το ότι μου χρέωσαν σχέσεις επειδή έπρεπε να γεμίσουν κάποιες σειρές σε περιοδικά, ναι αυτό με ενόχλησε. Σταμάτησα όμως να δίνω την όποια αξία και σημασία σε όλα αυτά πολύ γρήγορα. Άλλωστε εγώ από την πλευρά μου, ούτε επιβεβαίωσα κάποια σχέση μου, ούτε και διέψευσα, όπως αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.