Από τον Άγγελο Μήτση,

Eδώ και χρόνια η Κατρίνα Τσάνταλη έχει πολύ ενεργό ρόλο στο οικογενειακό οινοποιείο όπου εργάζεται άπειρες ώρες την ημέρα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο της παραμύθι από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο «Το Σοφάκι και ο Ντο» και θέμα τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, ένα θέμα που την πονάει. Η Κατρίνα μίλησε στο People για όλα, μεταξύ άλλων, και για τον ιδανικό σύντροφο.

Πώς φαντάζεσαι τον ιδανικό σύντροφο;

Δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο από έναν άντρα που θα μου προσφέρει αγάπη, κατανόηση, ασφάλεια, χαρές και πολλά γέλια! Αν τον βρω και νιώσω κατάλληλη για μητέρα και εκείνος αντίστοιχα κατάλληλος για πατέρας, τότε θα κάνω και το επόμενο μεγάλο βήμα. Απλά ο δικός μου θα πρέπει να αποδεχτεί ότι, μαζί με τα πολλά παιδιά που θέλω να αποκτήσω, θα έχουμε και αμέτρητα κατοικίδια. Α, και μην ξεχάσω πως όλα αυτά θα συμβούν σε κάποια φάρμα μακριά από το θόρυβο της πόλης, με κοτέτσια, κατσικούλες και όλα τα σχετικά ζωντανά, τα οποία να τονίσω ότι δεν θα αποτελούν υποψήφια γεύματα!

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Μια φορά ερωτεύτηκα σε υπερβολικό βαθμό και δεν νομίζω πως θέλω να το ξαναζήσω όλο αυτό. Είχα φτάσει σε σημείο να γίνομαι όχι χαλί, αλλά κουρελού να με πατήσουν. Πάλι καλά που δεν μου ζήτησαν να πηδήξω από κανέναν γκρεμό για να αποδείξω την αγάπη μου, γιατί ίσως και να το είχα κάνει. Μεγαλώνοντας αυτά αλλάζουν μέσα μου και θέλω πια τον έρωτα ισορροπημένα και χωρίς υπερβολές.

Η αρχή έγινε με το παραμύθι Το Σοφάκι και ο Ντο. Να περιμένουμε και συνέχεια;

Θέλω να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στο πρώτο μου αυτό παραμύθι, μέχρι το ταξίδι του να μπορεί να συνεχίσει και χωρίς τη δική μου φυσική παρουσία. Στην πορεία θα βάλω πλώρη για το δεύτερο παιδικό παραμύθι μου, το οποίο θα είναι bed time story, εμπνευσμένο από τη γιαγιά Καίτη.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.