Τι πραγματικά συμβαίνει με την Katie Holmes και τον Jamie Foxx; Οι φήμες τούς θέλουν ζευγάρι καιρό τώρα και πλέον, πολλές πηγές επιβεβαιώνουν στο People πως οι δυο τους περνούν το χρόνο τους μαζί εδώ και δώδεκα μήνες. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι κάτι σοβαρό. «Δεν πρόκειται για κάποιο ειδύλλιο» λέει πηγή που έχει γνώση της κατάστασης. «Ο Jamie και η Katie είναι φίλοι εδώ και χρόνια. Είναι ενήλικοι που είναι γοητευτικοί και αδέσμευτοι. Κι έτσι βγαίνουν τα συμπεράσματα. Αλλά κόντρα σε αυτά τα συμπεράσματα, δεν είναι έτοιμοι για να κάνουν ένα σοβαρό δεσμό».

Από τότε που η Holmes, 36, μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες με την κόρη της Suri, 8, μια άλλη πηγή αποκαλύπτει πως επισκέπτεται συχνά τον Foxx, 47, στο σπίτι του, που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το δικό της και «περνούν ώρες μαζί». Πηγή από το περιβάλλον του Foxx προσθέτει: «Βγαίνουν μαζί, αλλά ο Jamie θα σου απαντούσε πως δεν συνδέεται με καμία. Είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του έτσι όπως είναι στην παρούσα στιγμή». Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δυο τους γνωρίζονται από το 2004, όταν o Foxx συμπρωταγωνιστούσε στο Collateral με τον τότε σύζυγό της, Tom Cruise.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Katie Holmes: Εξηγεί γιατί σταμάτησε τη σειρά ρούχων της, Holmes & Yang

Αυτά είναι τα παπούτσια που αγαπούν οι celebrities. Φορέστε τα και εσείς!

Tom Cruise-Nicole Kidman: 14 χρόνια μετά βγήκαν στη δημοσιότητα τα πραγματικά αίτια του διαζυγίου τους

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store