Για πολύ καιρό απασχολούσε τα ΜΜΕ εάν ο Jamie Foxx και η Katie Holmes είναι ζευγάρι, και κάποιες paparazzi φωτογραφίες ήταν αυτές που επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί υποψιάζονταν.

Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης, που ξεκίνησε το 2013, του δεν είχε κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση έτσι ώστε να επισημοποιήσουν το ότι είναι μαζί ενώ ο ηθοποιός στα Oscars είχε δηλώσει single, κάνοντας μας να πιστέψουμε πως η σχέση του με την Holmes έχει τελειώσει.

Λίγο καιρό μετά τα Oscars και την επίσκεψη της Katie Holmes στη χώρα μας, το ζευγάρι απαθανατίστηκε ξανά μαζί στη Νέα Υόρκη παρά τις φήμες χωρισμού μετά τις δηλώσεις του Foxx.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους ως ζευγάρι στο χθεσινό Met Gala όμως ήταν αυτή που έκανε official τη σχέση τους για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις με το πόσο ταιριαστοί είναι αλλά και με τα stylish outfits που επέλεξαν.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε μία εντυπωσιακή μωβ one shoulder δημιουργία του Zac Posen την οποία συνδύασε με ένα sparkling clutch. Για να ταιριάζει με την αγαπημένη του ο πρωταγωνιστής του Django συνδύασε το μαύρο κοστούμι του με μωβ παπούτσια και μωβ ζώνη.

View this post on Instagram

MY COUPLEEEE ? #jamiefoxx #katieholmes #metgala

A post shared by My Unapologetic View (@fentysveryown) on