Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι μιλούν -δικαίως- για το γάμο της χρονιάς! Όπως είναι φυσικό τα βλέμματα μαγνήτισε το wedding look της Κάτιας, με πρωταγωνιστή το νυφικό που επέλεξε, το οποίο συνδύασε το ρομαντισμό, το αριστοκρατικό ύφος και την λάμψη, παραμένοντας απόλυτα εναρμονισμένο με το signature style της πανέμορφης Κάτιας.

Το νυφικό ήταν μία δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti, όπως επίσης και τα φορέματα για τις δυο κόρες τους Αναστασία και Αριάδνη, καθώς και τα κοστούμια για τους γιους τους, Αλέξανδρο και Απόλλωνα. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όπως ακριβώς ταίριαζε στην ξεχωριστή ημέρα της οικογένειας Ρουβά!

Η μοναδική strapless mermaid νυφική δημιουργία που φόρεσε η Κάτια ήταν από ολομέταξη οργάντζα με κεντημένες στο χέρι ολομέταξες γαλλικές δαντέλες.

Όσον αφορά στην κουάφ, το ολομέταξο γαλλικό τούλι κεντήθηκε με περισσότερα από 1000 χειροποίητα λουλούδια, τα οποία ήταν φτιαγμένα από οργάντζα και μουσελίνα. Τα ίδια λουλούδια κεντήθηκαν και στα φορέματα των κοριτσιών -και μάλιστα η προσθήκη των πανέμορφων λουλουδιών ήταν επιθυμία της Αναστασίας και της Αριάδνης!