Όσο ήταν στο παιχνίδι, γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Γιάννη Χαλβατζή. Τον είδαμε, μάλιστα, να τη συντροφεύει στη διαδικασία του τελικού. Όπως τον είδαμε να της προσφέρει και δαχτυλίδι. Και μετά «τίτλοι τέλους» για την Κάτια Ταραμπανκό και τον σύντροφό της, ενώ το μοντέλο στο λάιβ του τελικού του GNTM 2 βρέθηκε έχοντας, σύμφωνα με τις φήμες, ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή!

Σύμφωνα με τα όσα, έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, η νικήτρια του GNTM 2- η μία δηλαδή από τις δύο- βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, επιχειρηματία, συγγραφέα, life mentor.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε», το Σάββατο βρέθηκε καλεσμένη σε πάρτι, όπου εκεί ήταν και η Κάτια Ταραμπανκό και τη συνόδευε ο Γιώργος Λάγιος- τον οποίο, μάλιστα, η παρουσιάστρια γνωρίζει προσωπικά.

Όπως αποκάλυψε η Καινούργιου, «η Κάτια ήταν πολύ ευγενική και γλυκιά από κοντά, πολύ όμορφη και είχε μια γλυκιά αύρα», ενώ για τη σχέση της με τον Λάγιο είπε «φαινόντουσαν πολύ καλά μαζί και ερωτευμένοι, αν και ήταν πολύ διακριτικοί».

Η Κάτια Ταραμπανκό απαντά σε πικρόχολα σχόλια: «Γράφω ποίηση, κράτησα το δαχτυλίδι, δεν μιλάω με τη Μαρτίνα»