Έχει μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια που έχει περάσει με την υγεία της και κυρίως για το πώς κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο και να βγει πιο δυνατή. Σε μία αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε για τη ζωή της σήμερα, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το μέλλον, αλλά και όλους έφυγαν από κοντά της στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε.

«Δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Μου αρέσει να ζω το τώρα, τις στιγμές. Οι στόχοι μου αφορούν το πολύ άμεσο μέλλον.», δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς κάποια πράγματα και βλέπεις με διαφορετικό μάτι τη ζωή σου, οπότε δε μου αρέσει να βάζω μεγάλους στόχους. Θέλω να είμαι καλά και να είναι καλή η καθημερινότητά μου. Αν η καθημερινότητά μου είναι καλή, τότε είμαι ευτυχισμένη και αυτό μου δίνει δύναμη και για το αύριο».

Η ηθοποιός μίλησε για τους ανθρώπους που στη δύσκολη στιγμή της δεν ήταν δίπλα της και αναφέρθηκε σε ξεκαθάρισμα: «Ήταν ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στη ζωή μου! Γενικότερα, αντιμετωπίζω διαφορετικά τη ζωή μου από τότε. Τις προτεραιότητές μου, τους φίλους μου, την καριέρα μου… Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, προς το καλύτερο ευτυχώς»!

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει αυτούς τους ανθρώπους σήμερα, η Κάτια Νικολαΐδου δήλωσε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί είναι κάτι που έχει τελειώσει και δεν με αφορά. Δεν έχω απωθημένα στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ εντάξει από πολύ νωρίς. Δεν θα έλεγα από την πρώτη στιγμή, αλλά από πάρα πολύ νωρίς συνειδητοποίησα ακριβώς τι μου συμβαίνει. Συνειδητοποίησα την κατάστασή μου και αποφάσισα ότι, για να ζήσω, πρέπει να αφήσω όλο το κακό παρελθόν πίσω μου. Γι’ αυτό σου είπα και πριν ότι ζω τη ζωή μου με νέα ματιά. Δεν με αφορούν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος, το θέμα είναι να πηγαίνουμε μπροστά».

Δείτε επίσης:

Κάτια Νικολαΐδου: Ποιο κοινό έχει με τη Μόνικα από τα «Φιλαράκια»;

Κάτια Νικολαΐδου: Ποιος απείλησε να την κάψει ζωντανή;

Η Κάτια Νικολαΐδου για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πήγαινα κανονικά στα γυρίσματα, καραφλή και έβαζα την περουκίτσα μου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store