Δουλεύει ασταμάτητα για πάνω από σαράντα χρόνια. Αυτή την περίοδο είναι στην καθημερινή σειρά του Star με τίτλο Όρκος σιωπής, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε και λέει τη γνώμη της κάθε Κυριακή στο Dancing with the stars 5.

Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη η οποία παραμένει πάντα κομψή και αδύνατη. Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου ότι μπαίνει ακόμα στα ρούχα που φορούσε στο γυμνάσιο:

«Όταν έπαιζα στο Ο Χριστός ξανασταυρώνεται ήμουν 65 κιλά. Αυτά ήταν τα περισσότερά μου. Τώρα είμαι 60 κιλά και έχω υπάρξει και 58 και 57. Για να καταλάβεις, μπαίνω ακόμα στα παντελόνια που φορούσα στο Γυμνάσιο. Θα πάρω ένα-δυο κιλά, αλλά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να παρεκκλίνει, γιατί μετά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να τα χάσω. Εκεί που είχα πρόβλημα ήταν με τα γλυκά. Ήμουν chococholic. Αλλά όταν έφτασα τα σαράντα, είπα ‘θα την τελειώσεις εδώ τη ιστορία με τη σοκολάτα, γιατί δεν σε βλέπω καλά!’. Τις πρώτες μέρες που τη σταμάτησα, έτρεμαν τα χέρια μου! Μιλάμε για τέτοιο εθισμό! Τώρα κι αν ακόμα δε φάω σοκολάτα δεν μου κάνει αίσθηση».

Δείτε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: «Πάσχω από ψυχαναγκασμό και πρέπει να δω ψυχίατρο»

Κάτια Δανδουλάκη για DWTS: «Δεν έχω καμία επαφή με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1»

Κάτια Δανδουλάκη: Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που της έχει δώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store