Στο επεισόδιο της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου στο Greece’s Next Top Model η δοκιμασία ήταν διπλή. Αρχικά, τα κορίτσια στο σπίτι έκαναν ένα βίντεο με κοπέλες με καταγωγή από την Αφρική ώστε να δείξουν πως όλες οι γυναίκες είναι ίσες και αν είναι ενωμένες μπορούν να κατακτήσουν όλα τους τα όνειρα. Τα κορίτσια έγιναν τριάδες, δυο μοντέλα από το GNTM με ένα μελαμψό κορίτσι και πέρασαν το δικό τους μήνυμα. Το νικητήριο βίντεο ήταν της Γαρυφαλιάς Καλυφώνη και της Άννας Αμανατίδου το οποίο ανέβηκε στα social media του παιχνιδιού και άλλων accounts.

Στη συνέχεια η κριτική επιτροπή είδε τις φωτογραφίες από την ethnic φωτογράφηση των διαγωνιζομένων και κατέληξε τόσο στην καλύτερη πόζα όσο και στις δυο χειρότερες. Στην κορυφή βρέθηκε η Γαρυφαλιά ενώ πολύ κοντά της ήταν οι Μέγκι, Μαριάννα, Ειρήνη. Αντιμέτωπες με την έξοδο βρέθηκαν για δεύτερη φορά η Κατερίνα Βισέρη και η Έλντα Λάσκα. Η Βίκυ Καγιά μίλησε στα δυο κορίτσια με σκληρά λόγια εξηγώντας τους πως δεν έχουν προσπαθήσει όσο πρέπει καθώς και ότι δεν μπορούν να τους δοθούν πολλές ευκαιρίες ακόμα.

«Κατερίνα δεν αγωνίστηκες με όλα σου τα όπλα, βλέπουμε ένα χλιαρό αποτέλεσμα και όχι μόνο σήμερα και την προηγούμενη εβδομάδα και την παραπροηγούμενη, βλέπουμε συνεχώς ένα χλιαρό αποτέλεσμα και αυτός είναι ο λόγος που φεύγεις από το Next Top Model σήμερα», είπε η Βίκυ Καγιά δίνοντας στην Έλντα το πράσινο φως. «Λυπάμαι Κατερινάκι», συνέχισε η κριτής.

Η Κατερίνα σε συνέντευξη που έδωσε λίγα λεπτά μετά δήλωσε αδικημένη.

Δείτε την ώρα της αποχώρησης