Σχόλια προκάλεσε η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δεν φοράει τη βέρα του γάμου της. Όπως είπε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης έχουν βγάλει τη βέρα τους από την επομένη του γάμου: «Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Κατερίνα Στικούδη: Ο λόγος που δεν φοράει τη βέρα της

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ακόμα και μεταξύ των παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και στα social media, και η τραγουδίστρια επέστρεψε με μια μακροσκελή ανάρτηση- απάντηση στο Instagram.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου … Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια …. σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ … να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προσφέρει , τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ αγαπάς και νοιάζεσαι .. Τώρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τρυπάκι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι , καμία βέρα δε θα τον σταματήσει! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!»

Την τοποθέτησή της συνόδευε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

View this post on Instagram

Οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν δουλειά έλεγε η γιαγιά μου … Όταν έφυγε από τη ζωή ήταν μια ερωτευμένη γυναίκα με τον Τηλέμαχο τον παππού μου για πάνω από 50 χρόνια …. σε τέτοια οικογένεια μεγάλωσα κι γώ .. να ξέρει να αγαπά ..να εμπιστεύεται ,να προςφερει ,τώρα όσο για το ιερό μυστήριο του γάμου .. ναι ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου .. το κάθε ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή διαφορετικά .. αλλά εγώ κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ και δεν περίμενα ποτέ μια βέρα για να νιώσω ασφαλής και να καταλάβω ποσό μ άγαπας και νοιάζεσαι .. Τωρα φίλες μου όσον αφορά τις γρουσουζιές μη μπείτε σε αυτό το τρύπακι .. αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι ,καμία βέρα δε θα τον σταματήσει ! καλο Σαβκο σε όλους !! 🤶🏻🎅🏼❤️💕💋 @djrico99 🥰😘

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on