Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, στο Πρω1νό. Η τραγουδίστρια η οποία μας αιφνιδίασε χθες στο YFSF που υποδύθηκε την Πάολα μίλησε για τη συμμετοχή της στο show μιμήσεων, το γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για την καριέρα της.

Η Κατερίνα παντρεύτηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς στο χωριό του συζύγου της και όπως αποκάλυψε ασχολήθηκε  με τις προετοιμασίες του γάμου της λίγες ώρες. «Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πάω. Τους είπα ετοιμάστε τα όλα και θα έρθω», είπε τονίζοντας πως την οργάνωση είχε αναλάβει ο πεθερός της.

Το ζευγάρι ήταν μαζί δέκα χρόνια μέχρι να κάνουν το μεγάλο βήμα αν και συζούσαν από πολύ νωρίς. Πώς έγινε όμως η πρόταση γάμου; «Η πρόταση γάμου έγινε πολύ απλά. Ήμουν στην κουζίνα όταν μου το είπε. Μου είπε “τι λες πάμε να το κάνουμε;” και του είπα “πάμε”», είπε ενώ διευκρίνισε πως για εκείνη ο γάμος είναι ένα πάρτι αγάπης.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το «Kiki challenge» που έκανε φορώντας το νυφικό της και έγινε viral. Δημοσιοποιήθηκε ακόμα και στη daily mail.

Δείτε το απόσπασμα