Η Κατερίνα Παπουτσάκη τα τελευταία χρόνια είναι ήρεμη, κατασταλαγμένη και πιο πλήρης από ποτέ. Έχει την οικογένειά της και τα επαγγελματικά της είναι καλά και σταθερά.

Η ηθοποιός μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην τηλεόραση στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» και σύγκρινε τον εαυτό της με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega.

«Δεν έχω κοινά με την ηρωίδα που υποδύομαι στην «Εθνική Ελλάδος». Εκείνη παραδέχεται ότι βασίστηκε στην εξωτερική της εμφάνιση για να κάνει καριέρα. Εγώ, όμως, δεν ονειρεύτηκα ποτέ μια τέτοια καριέρα. Ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά με σκοπό να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά με τον οποίο όπως έχει πει και στο παρελθόν έχουν πολλά κοινά σαν άνθρωποι. «Αυτά που θέλουμε και ο τρόπος που σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι με τον Παναγιώτη είναι πολύ συμβατά. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να πεις πολλά ή να μπεις σε υπεραναλύσεις για να κατανοήσει ο άλλος» και συμπλήρωσε «Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός και κομπλεξικός- βασικό αυτό», τόνισε.

Η ηθοποιός ανήκει σε μια κατηγορία αναγνωρίσιμων ανθρώπων οι οποίοι έχουν κυνηγηθεί από παπαράτσι και έχουν «χτυπηθεί» από τα Μέσα. Χειρότερη στιγμή όμως όλων ήταν όταν οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν χωρίς τη θέλησή της να κάνει μπάνιο γυμνόστηθη. «Τη σκηνή όπου φωτογραφίζουν τη Φοίβη έξω από το νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα προσωπική στιγμή, την έχω ζήσει κατά κάποιον τρόπο όταν με είχαν τραβήξει γυμνόστηθη και είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες σε έντυπα παρά τη θέλησή μου», δήλωσε φανερά πικραμένη και δείχνοντας πως είναι κάτι που την ενοχλεί, ακόμα και στη σκέψη.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποζάρει ακομπλεξάριστα στον φακό, χωρίς ίχνος μακγιάζ

Αποκλειστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη παραδέχεται: «Παραλίγο να γεννήσω μέσα στο αυτοκίνητο»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μεταμορφώνεται σε τραβεστί: «Σε κάποιες φωτογραφίες μοιάζω με την Κατερίνα Παπουτσάκη»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store