Η Κατερίνα Ντούσκα λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον θέμη Μάλλη για την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».

Η φετινή μας εκπρόσωπος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως της προέκυψε η πρόταση λέγοντας: «Η πρόταση ήρθε χωρίς να την περιμένω από τον κ. Παπαδημητρίου. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Νόμιζα ότι ήθελε να μου κάνει μια πρόταση για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών ή για μια χριστουγεννιάτικη συναυλία. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί μιλούσε για τη Eurovision. Σκέφτηκα ‘γιατί εμένα;’ επειδή δραστηριοποιούμαι σ’ έναν χώρο που δεν έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Μου πήρε έναν μήνα για να απαντήσω και μου είπαν ότι ήθελαν να πάω με ένα δικό μου τραγούδι».

H ίδια συνέχισε αποκαλύπτοντας για τη σκηνική της παρουσία: «Έχω συνηθίσει να βασίζομαι σε λίγα μέσα, στη φωνή μου και στους μουσικούς μου.  Ναι, θα είναι ένα θεαματικό σόου, με τα κοστούμια μας, τους χορευτές μας, τα props μας. Είναι η φυσική εξέλιξη».

Στη συνέχεια απάντησε στο πως θα αντιδρούσε, αν δεν προκριθεί η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα περάσω, κανένας δεν το σκέφτεται αυτό. Πρέπει να πιστέψεις ότι πας ως νικητής, αλλιώς δεν πρόκειται να πας καλά» και προσθέτει: «Αν εγώ είμαι καλά και υπερήφανη γι’ αυτό που έχω παρουσιάσει και για κάποιον λόγο δεν αρέσει, δεν θα στενοχωρηθώ»