Την ενόχλησή της για εκείνους που διαρρέουν ψευδή spoilers για το Survivor εξέφρασε on air η Κατερίνα Καινούργιου, καταλογίζοντας ευθύνες σε συγκεκριμένα άτομα και ξεκαθαρίζοντας την στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα.

Αφορμή στάθηκε το λανθασμένο -όπως αποδείχθηκε- spoiler περί διπλής αποχώρησης στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο διακινήθηκε από το πρωί, μέχρι που αντικαταστάθηκε από άλλο, που αποδείχθηκε σωστό, το μεσημέρι.

Happy Day: Ποιο στέλεχος του ΣΚΑΙ «κάρφωσαν» για το λάθος spoiler του Survivor;

«Παίζει ο κόσμος πάρα πολύ στοίχημα με το Survivor και θέλουνε, αφενός να ελέγξουν το παράνομο στοίχημα και, αφετέρου, αυτοί που παίζουν στο νόμιμο στοίχημα και κερδίζουν να είναι λίγοι», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε: «το ότι τα spoilers έρχονται λάθος και σε διαφορετικές ώρες είναι θέμα στρατηγικής από την εταιρεία παραγωγής».

Λίγη ώρα μετά, με αφορμή ρεπορτάζ της εκπομπής για τις αμοιβές των παικτών, η παρουσιάστρια τόνισε: «δεν θα συνεχίσουμε να αρκούμαστε να μεταδίδουμε πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε όχημα για παράνομα στοιχήματα. Από εδώ και πέρα, όποια πληροφορία μας έρχεται από την παραγωγή -και το λέω ξεκάθαρα, η παραγωγή μας δίνει αυτές τις πληροφορίες των ψευδών διαρροών- δεν θα την μεταδίδουμε, γιατί εγώ και οι συνεργάτες μου δεν θέλουμε να γίνουμε αυτό που σας είπα, όχημα στα παράνομα στοιχήματα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια: