Χαμός είχει γίνει με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, μήνες πριν, σχετικά με το κορεάτικο K-Pop συγκρότημα BTS. Οι fans του συγκροτήματος επιτέθηκαν μέσω comments στην Κατερίνα Καινούργιου, ενώ με αυστηρά λόγια μίλησε και η Ναταλία Γερμανού για την παρουσιάστρια, κάτι που την πλήγωσε ιδιαίτερα και αναφέρθηκε σε αυτό στην εκπομπή της Ευτυχείτε.

Την Παρασκευή 8/3 η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” και απάντησε με χιούμορ σε hot ερωτήσεις του παρουσιαστή. Μία εκ των ερωτήσεων ήταν το εάν θα έκανε εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου ή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το απόσμασμα προβλήθηκε και σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και τότε πήρε τον λόγο και εξήγησε πώς λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους.

«Θα σας πως κάτι για να είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει λόγος να το πω δημόσια, αλλά δεν είναι κάτι κακό είναι κάτι όμορφο. Επικοινώνησα με τη Ναταλία. Μου έστειλε μήνυμα μετά από κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει και είχα στεναχωρηθεί με τα σχόλια που έκαναν στην εκπομπή της και είχα πει πως είχαν εμμονή. Μου έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα και μου λέει πως δεν υπάρχει καμία εμμονή, τουλάχιστον από το πρόσωπό της στο δικό μου, ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Και ότι θεωρεί πως έχω κάνει κάποια λάθη, μου εξήγησε.

Εγώ από την πλευρά μου της είπα πώς “ξέρεις Ναταλία μου συνεχίζω να σε σέβομαι και να σε αγαπάω” γιατί θεωρώ ότι η Ναταλία είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και θα το λέω πάντα. Απλά στενοχωρήθηκα με κάποια σχόλια που έγιναν στην εκπομπή της γιατί εφόσον ξέρεις τι άνθρωπος είμαι και τι ψυχή έχω δεν έπρεπε να έχουν γίνει. Τα θεώρησα εμμονικά. Μιλήσαμε μου εξήγησε κάποια πράγματα και αυτή της εξήγησα και εγώ. Με τη Ναταλία έχω κάνει και διακοπές, της έχω μιλήσει και για τα προσωπικά μου, μου έχει μιλήσει και αυτή. Λήγει το θέμα με τη Ναταλία, τα βρήκαμε μια χαρά. Η Ναταλία είναι καλός άνθρωπος, νομίζω ότι τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή της, νομίζω ότι κάποιοι την επηρέασαν ή της τα μετέφεραν λίγο λάθος

 Νομίζω πως κάποιοι την επηρέασαν. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές με τη Ναταλία. Πιστεύω πως κάποιοι την επηρέασαν. Λήγει εδώ»