Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Tv  Έθνος και μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε με κάποιο άλλο πρόσωπο μια εκπομπή ενώ αποκάλυψε και τα τηλεοπτικά προγράμματα που την ενοχλούν στην ελληνική τηλεόραση.

Είσαι εδώ και αρκετές σεζόν κεντρική παρουσιάστρια. Εάν έκρινες ότι χρειαζόταν θα μοιραζόσουν τη θέση σου με έναν συμπαρουσιαστή;

Στην παρούσα φάση δεν νομίζω ότι το έχω ανάγκη και σου το λέω χωρίς ίχνος έπαρσης αυτό. Αν χρειαζόταν ναι, θα το έκανα και θα το έκανα με κάποιον που θα πίστευα πως ταίριαζα πολύ. Όχι με κάποιο πρόσωπο που θα με πήγαινε πίσω.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

Έβλεπα πολύ «Project Runway» στο OPEN, ήταν ένα εξαιρετικά καλοδουλεμένο project. Βλέπω «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου και βλέπω και πολύ Netflix. Σειρές και ντοκιμαντέρ.

Ριάλιτι βλέπεις;

Όχι, καθόλου, τα έχω βαρεθεί. Διαφωνώ με το τόσο έντονο στοιχείο του ριάλιτι στα προγράμματα. Μου αρέσει η ευγένεια στην τηλεόραση. Όταν βλέπω παρουσιαστές ή προγράμματα που εμπεριέχουν αυθάδεια και αγένεια αλλάζω κανάλι.

Ποια προγράμματα είχαν αυτά τα στοιχεία που μου ανέφερες;

Το Next Top Model. Δεν μου άρεσε. Ενώ μου άρεσε πολύ η επιτροπή, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι συμμετέχουσες.