Η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Ο παρουσιαστής θέλησε να περάσει την Κατερίνα από ένα τεστ για να δει πόσο καλή νοικοκυρά είναι. Κάποια στιγμή η ίδια αυτοσαρκαζόμενη είπε: «Τυχερός ο άντρας που θα παντρευτώ».

Ο Νίκος Μουτσινάς φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι και βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει ανοιχτά τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

«Είσαι μόνη σου;» ήταν η ερώτησή του με την Κατερίνα να απαντά «Καιρό είμαι μόνη μου. Δε σου το έχω πει; Είμαι καιρό μόνη μου» επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Στη συνέχεια και λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής ο Νίκος ρώτησε την καλεσμένη του αν της έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να κάνει κάποια στιγμή τη δική της οικογένεια. Η ίδια απάντησε πως είναι κάτι που θέλει πολύ αλλά παραδέχτηκε πως στα αισθηματικά της η τύχη μέχρι σήμερα δεν την έχει ευνοήσει και πολύ.

Δείτε το απόσπασμα

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και να γίνω μαμά. Θέλω όμως να την κάνω με έναν άνθρωπο που θα ερωτευτώ πάρα πολύ, που θα αγαπήσω. Με έναν άνθρωπο που θα πω ότι αυτός είναι ο άντρας που θαυμάζω και θέλω να είμαι δίπλα του και να κάνω παιδιά. Μπορεί να έρθει τώρα, μπορεί να έρθει σε 3 χρόνια, σε 5 χρόνια, δε μπορώ να το πιέσω. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Τι άλλο να κάνω να βγω και να πω «Θέλω να γονιμοποιηθώ»; Δεν μπορώ να σου πω ότι μέχρι στιγμής είμαι τυχερή στα αισθηματικά μου. Πάντα ενθουσιάζομαι και λέω ότι αυτός είναι αλλά βγαίνει κάτι λάθος. Δε θέλω να υποβαθμίσω κανέναν αλλά κάτι δεν ταιριάζει. Εύχομαι αυτή τη φορά ο άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου, να είναι ο άνθρωπος που με αυτόν θα πορευτώ στη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.