Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Κατερίνα Καινούργιου αφου είχε τα γενέθλιά της.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, που δεν έχει πρόβλημα να μιλά ανοιχτά για την ηλικία της, έγινε 34χρονων και το γιόρτασε με το παραπάνω.

Η Κατερίνα, μάλιστα δεν έσβησε μια αλλά δυο τούρτες. Η μια ήταν ροζ με μια κορώνα στην κορυφή και την έσβησε στο party-έκπληξη που ετοίμασαν για εκείνη τα αγαπημένα της πρόσωπα χθες τα μεσάνυχτα. Την δεύτερη, επίσης ροζ τούρτα γεμάτη λουλούδια, την έσβησε σήμερα σε έξοδο που είχε και πάλι με τους φίλους της.

Οι ευχές που δέχτηκε όλη την ημέρα η παρουσιάστρια από φίλους και θαυμαστές ήταν παρά πολλές. Θέλοντας λοιπόν η παρουσιαστρια να ευχαριστήσει όσους φρόντισαν να κάνουν πιο ξεχωριστή αυτή τη μετά για εκείνη, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας μπροστά στην δεύτερη τούρτα της, χαμογελαστή και με ένα στεφάνι στα μαλλιά και έγραψε: «Πιο ευτυχισμένη από ποτέ…Δεν ξέρω αν οι ευχές εξαρτώνται από τη δύναμη που φυσάς, ή από τις πιθανότητες που έχει αυτό που ζητάς να πραγματοποιηθεί, ακόμη και αν στερείται αληθοφάνειας . Πάντως κάθε χρόνο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κλείνω τα μάτια παίρνοντας ανάσα και φυσώντας κάνω τη δίκη μου ευχή….και όλο και περισσότερα όνειρα μου πραγματοποιούνται. Σας ευχαριστώ όλους για τις φανταστικές ευχές».