Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι και πάλι ερωτευμένη. Οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον Φίλιππο Παναγόπουλο, ωστόσο η ίδια μιλώντας στο περιοδικό tv Έθνος ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο ιδανικός για εκείνη σύντροφος.

Όταν διαβάζεις ψευδή δημοσιεύματα πώς αντιδράς;

Τις περισσότερες φορές αδιαφορώ. Παλιά στενοχωριόμουν, τώρα πια όχι.

Είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα;

Ναι, και πολύ ήρεμη.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θέλεις να έχει ο σύντροφος που θα έρθει στη ζωή σου;

Να είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που να το ν ερωτευτώ και να με ερωτευτεί πολύ. Έναν μεγάλο και αμοιβαίο έρωτα θέλω.

Οικογένεια και παιδιά τα σκέφτεσαι;

Ναι. Απλά πρώτα θέλω να γνωρίσω τον άνθρωπό μου και να πω ότι με αυτόν προχωράω στο επόμενο βήμα. Όχι να κάνω μια σχέση ντε και καλά για να κάνω παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια μίλησε και για την επαγγελματική της ζωή, τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και το bulying που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της, την εκφορά του λόγου της αλλά και την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση.

Έχεις δεχθεί σκληρό bulying σε εργασιακούς χώρους;

«Όχι με την έννοια όπως αυτή διατυπώνεται ευρέως. Υπάρχει μια γενίκευση. Υπήρξε όμως μια περίοδος που πέρασα πολύ άσχημα. Όταν ήμουν στον Alpha και στο “Δέστε τους”, από απέναντι κανάλι συνεχώς κορόιδευαν από την εμφάνισή μου και τον τρόπο εκφοράς του λόγου μου μέχρι και τη θέση μου στην εκπομπή. Επίσης στο παρελθόν σε κανάλι που εργαζόμουν είχα αντιληφθεί πως δεν με ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχω εκεί. Υπήρχε αρνητικό κλίμα. Δεν με πίστευαν».

Υπήρξαν φορές που εξαιτίας αυτής της κατάστασης γύρισες σπίτι και έκλαψες;

«Πολλές φορές. Με την επιμονή μου όμως και τον καλό μου χαρακτήρα πήγα παρακάτω. Πλέον και εισπράττω πολλή αγάπη στη δουλειά και δίνω πολλή αγάπη. Και θα σου ξαναπώ ότι αυτό έχει να κάνει και με τον Θέμη Μάλλη».