Η Εύη Ιωαννίδου σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Το μοντέλο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του GNTM μίλησε για όλα όσα συνέβησαν εκεί αλλά αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Εύη ανέφερε πως η παρουσιάστρια την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για την ηλικία της. Έτσι, το μοντέλο έδειξε on camera την ταυτότητά της και να έδωσε τέλος στις φήμες. «Θέλω να πω στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είμαι 14-11-1995, είμαι 23χρονών και δε λέω ψέματα. Αυτό γιατί πήρε μεγάλη έκταση και θέλω να κλείσει αυτό», είπε η Εύη Ιωαννίδου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε άμεσα για όλα όσα είπε η μελαχρινή καλλονή και μέσα από την εκπομπή της έδωσε τη δική της απάντηση. «Παιδιά, εγώ δεν είπα πως την ξέρω προσωπικά. Την έχω δει δύο τρεις φορές έξω. Από την Θεσσαλονίκη να έχουμε κάποιους κοινούς γνωστούς και πίστευα είναι παραπάνω. Επειδή την βλέπω πολλά χρόνια έξω και εγώ άρχισα να βγαίνω από το σπίτι, στα 21. Εγώ νόμιζα η κοπέλα θα ήταν πιο μεγάλη, δεν χάθηκε ο κόσμος για να βγεις με την ταυτότητα ρε καλή μου, είσαι τόσο όμορφη, νέο κορίτσι για να δείχνεις την ταυτότητα. Είσαι 14 Νοεμβρίου, είσαι 10 χρόνια μικρότερη μου γλυκιά μου, εγώ είμαι 33 και το λέω και δεν έχω κανένα θέμα να το πω και όσο μεγαλώνω, τόσο νιώθω καλύτερα να το πω».

Δείτε το απόσπασμα