Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της, το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου και την επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί.

Κατά το παρελθόν, η παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε είναι που παντρεύτηκε τον Κρατερό Κατσούλη. «Γιατί είναι τρελός ο άνθρωπος γι’ αυτό! (γέλια) Ο Κρατερός είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω πολύ, άσχετα αν είναι διαφορετικός από μένα. Αυτό που μας συνέβη, συνέβη πάρα πολύ γρήγορα αλλά πολύ φυσικά. Είναι μια τρέλα την οποία υποστηρίζω και είμαι πολύ ευτυχισμένη με αυτή μου την επιλογή», παραδέχτηκε στην Τζώρτζια Συρίχα και το περιοδικό You και συμπλήρωσε, αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου: «Θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, ο πολιτικός έγινε γιατί ήμουν έγκυος και επιθυμούσαμε να διασφαλίσουμε τα τυπικά, με το όνομα του παιδιού κτλ. Ο μπαμπάς μου, βέβαια, είχε πει τότε ότι έτσι όπως έγινε ήταν κανονικός γάμος και αναρωτιόταν γιατί δεν είχαμε φέρει κι έναν παπά! Θα θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα θρησκευτικό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει και θα μου άρεσε να είχε ευλογηθεί η συνάντησή μας, η συνεύρεσή μας και η οικογένειά μας από τη εκκλησία. Απλώς αυτό ξέρω πως δε μπορεί να γίνει άμεσα».

Karavatou Katsoulis

Όσο για το αν θα κάνουν ένα δεύτερο παιδάκι; «Παλιότερα δεν το σκεφτόμουν, τώρα όμως γυρνάει στο μυαλό μου πολύ πιο έντονα. Η Αέλια έγινε 3 ετών και ο Κρατερός λέει ότι έχω ξεπεράσει πια τα όρια αλλά… θα δούμε», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: Η νέα απάντηση μετά το ξέσπασμα του για τη Βόρεια Ελλάδα και το σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετά το θρίλερ της αποχώρησής της από τον Alpha, απείλησε την τηλεθέαση της Καραβάτου;

Στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου η Ναταλία Γερμανού: Δείτε όλα όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής

Το People στο iPad: Κατεβάστε το δωρεάν από το App Store