Η νέα εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου είναι γεγονός! Η πρωινή ζώνη του Star επανέρχεται δυναμικά με το μοναδικό δίδυμο να επιστρέφει μετά το πέρασμά του από το Epsilon.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό το όνομα της εκπομπής, αλλά και το trailer που γύρισαν οι δύο παρουσιαστές προ ημερών. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά σχετικά με τα μέλη που θα απαρτίζουν το πάνελ και την ομάδα τους. Ωστόσο κρίνοντας από τον τίτλο θα λέγαμε πως πρόκειται για κάτι άκρως ευρηματικό.

Ο τίτλος της νέας εκπομπής λοιπόν, είναι ένα λογοπαίγνιο από τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού σε συνδυασμό με την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία, «Στη φωλιά του κούκου».

Κι όμως η νέα εκπομπή θα ονομάζεται «Στην φωλιά των Κούκου»! Ο Κρατερός μάλιστα ανέβασε και το λογότυπο της νέας εκπομπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τον ευφάνταστο τίτλο όπως ήταν φυσικό συνοδεύει και το αντίστοιχο trailer. Το trailer ανοίγει το «Let’s Star», που είναι το σλόγκαν για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του σταθμού, για το τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον ηθοποιό να οδηγεί αρχικά μία μηχανή και στη συνέχεια απηυδησμένος από την κίνηση να ανεβαίνει στην ταράτσα πολυκατοικίας. Σε αντίστοιχο σημείο βλέπουμε και την παρουσιάστρια, με το ζευγάρι να καταλήγει να επικοινωνεί με… σφυρίγματα!

Δείτε το απολαυστικό trailer για τη νέα εκπομπή του Star.

Η συγκεκριμένη επικοινωνία και η ιδέα του trailer θυμίζει το απομονωμένο χωριό Αντιά του Κάβο Ντόρο, όπου οι κάτοικοι επικοινωνούν με αυτή την ιδιαίτερη διάλεκτο εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από ντοκιμαντέρ που έχουν αναπαραχθεί και στο εξωτερικό πρόκειται για γλώσσα, που επινοήθηκε για την προστασία των κατοίκων από επιδρομές.

Δείτε το μοναδικό τρόπο που επικοινωνούν στο βίντεο που ακολουθεί.