Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, προετοιμάζονται για τη νέα τους εκπομπή στο Star, με τίτλο Στη φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ. 

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να τους βρήκε πολύ καλά, ωστόσο πέρσι πέρασαν δύσκολα λόγω των επαγγελματικών τους. Η πρωινή εκπομπή που παρουσίαζαν στο Epsilon τελείωσε πρόωρα, κάτι που κόστισε στην Κατερίνα Καραβάτου όπως αποκάλυψε. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός και οι παρουσιαστές βρίσκονται στα δικαστήρια για την λήξη της συνεργασίας τους.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και αναφέρθηκε στην αποχώρηση από το εν λόγω κανάλι: «Η πραγματική αιτία του διαζυγίου μας με το Έψιλον είναι πλέον μια υπόθεση που βρίσκεται στα δικαστήρια και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω περισσότερα. Μπορώ να σου πω όμως ότι μου έχει κοστίσει πολύ».

Τέλος, αποκάλυψε αν θα έκανε κάποιο τηλεοπτικό βήμα χωρίς να έχει στο πλευρό της τον σύζυγο της: «Φυσικά έχουμε δεχτεί διαφορετικών ειδών προτάσεις. Και έχουμε πει από την αρχή ότι κάθε φορά θα συζητάμε για το τι είναι το καλύτερο, χωρίς να υπάρχει δέσμευση να είμαστε υποχρεωτικά μαζί. Εννοείται πως, για παράδειγμα, ο Κρατερός έχει προτάσεις για σίριαλ. Είναι ένας καταπληκτικός και πολύ αγαπητός ηθοποιός, οπότε σίγουρα αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί γιατί η πρόταση του Star ήταν τέτοια που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Μας έδειξαν από την αρχή πόσο σοβαρά σκέφτονται τη συγκεκριμένη ζώνη και πόσο αποφασισμένοι είναι για τη σωστή υλοποίησή της».