Η Κατερίνα Γκαγκάκη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για όλα. Ανάμεσά τους για το διαζύγιο του Λάτσιου με το σταθμό, την επόμενη ημέρα στο κανάλι και την οικονομική της κατάσταση. Δείτε όλα όσα δήλωσε στη Real News.

Για το «διαζύγιο» Λάτσιου -ΑΝΤ1: «Έχω πει αρκετές φορές και νομίζω είναι γνωστό σε όλους ότι ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας από τους πιο στενούς μου φίλους. Οπότε, προφανώς μιλήσαμε μετά την ανακοίνωση. Η δική μου άποψη είναι ότι η λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 αποτελεί το απόλυτο τέλος εποχής για τα τηλεοπτικά δεδομένα όπως τα γνωρίσαμε την τελευταία δεκαετία. Επαγγελματικά, για μένα ο Λάτσιος είναι ένας άνθρωπος μοναδικά ευφυής, διορατικός, με στρατηγική σκέψη και ένα τεράστιο προσόν γι’ αυτή τη δουλειά: βαθιά υπομονή πίσω από τη στρατηγική. Ξέρει ποια είναι η σωστή στιγμή για κάθε κίνηση. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να βλέπει στα πρόσωπα της δουλειάς αυτά που μπορούν και να τα αναδεικνύει. Άρα, αν με ρωτάς αν έχω κάποια αγωνία για το επόμενο βήμα του, θα σου έλεγα «την παραμικρή»».

Για την επόμενη ημέρα στο κανάλι: «Βρίσκομαι σε φάση διακοπών και προγραμματισμού. Έτσι κι αλλιώς, επειδή τους τελευταίους δυο μήνες δεν δούλευα, τουλάχιστον όχι με τον παλιό τρόπο και ρυθμό για μένα, αισθάνομαι σαν να είμαι διακοπές. Είναι οι πιο μεγάλες διακοπές που έκανα ποτέ μου. Από το σχολείο…».

Για την οικονομική της κατάσταση: «Δεν πήρα ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα. Είμαι βουλιμική, πολύ σπάταλη, χωρίς κανένα όριο, με αποτέλεσμα πάντα να ξοδεύω λεφτά. Είμαι από αυτούς που, βεβαίως, ξόδεψαν περισσότερα από όσα έβγαζαν, με κάρτες και τέτοια. Κατά συνέπεια, έχω αυτά που έχει ο μέσος Έλληνας -μέχρι υπερχρεωμένες κάρτες κλπ. Ωστόσο, δεν με έχουν αγχώσει σε σημείο να μην μπορώ να ξεχρεώσω, γιατί πάντα λέω ότι όσο είμαιο σε θέση να δουλέψω -ακόμη και τώρα, που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα- τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Να είμαστε καλά και όλα θα τα τακτοποιήσουμε. προφανώς δεν είχα ποτέ βιοποριστικό θέμα, αλλά είμαι σπάταλη χωρίς όριο. Δεν έχω καμία συναίσθηση… Όμως δεν σου κρύβω ότι δεν το μετανιώνω και ότι αύριο το πρωί θα έκανα το ίδιο».

Διαβάστε ακόμα:

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε πώς αποχαιρέτησαν την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Κώστα Τσολάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται: «Έχω υπάρξει καταθλιπτική πάρα πολλλές περιόδους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store