Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Η Κατερίνα Γκαγκάκη τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σχολαστική με την περιποίηση της επιδερμίδας της ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της αισθητικού Θεανώς Μπέλλα, ενώ φέτος έβαλε ξανά στο πρόγραμμά της τη γυμναστική.

«Το καλύτερο tip για την επιδερμίδα είναι αναμφισβήτητα το καλό ντεμακιγιάζ και η λοσιόν μετά που εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας και είναι στα SOS της Θεανώς. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχω κοιμηθεί ούτε μία φορά με μακιγιάζ. Κατά καιρούς ασχολούμαι σχολαστικά με την επιδερμίδα μου βάζοντας σέρουμ, εξειδικευμένες κρέμες και κάνοντας μάσκες ομορφιάς. Φυσικά υπάρχουν περίοδοι που είμαι λίγο τεμπέλα και δεν ακολουθώ το σωστό πρόγραμμα περιποίησης. Όμως, χειμώνα καλοκαίρι δεν παραλείπω ποτέ να βάζω αντηλιακή κρέμα. Φέτος ξεκίνησα πάλι να γυμνάζομαι κάνοντας τρεις φορές την εβδομάδα pilates. Και στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει μαθήματα, αλλά το είχα σταματήσει» αναφέρει στο People.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.