Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες του χώρου της τηλεόρασης. Χαρακτηριστικό της η τελειομανία αφού ότι αναλαμβάνει πρέπει να το φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις συνεντεύξεις της δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και οι δηλώσεις της συζητιούνται. Αυτή την φορά η Κατερίνα μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση αλλά και για το πόσο έχει η ίδια μερίδιο ευθύνης για την οικονομική της κατάσταση. «Είμαι βουλιμική, πολύ σπάταλη, χωρίς κανένα όριο, με αποτέλεσμα πάντα να ξοδεύω λεφτά», αποκάλυψε στη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real News» προκαλώντας έκπληξη λόγω… τόσο μεγάλης ειλικρίνειας και συνειδητότητας.

«Δεν πήρα ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα. Είμαι βουλιμική, πολύ σπάταλη, χωρίς κανένα όριο, με αποτέλεσμα πάντα να ξοδεύω λεφτά. Είμαι από αυτούς που, βεβαίως, ξόδεψαν περισσότερα από όσα έβγαζαν, με κάρτες και τέτοια. Κατά συνέπεια, έχω αυτά που έχει ο μέσος Έλληνας -μέχρι υπερχρεωμένες κάρτες κλπ. Ωστόσο, δεν με έχουν αγχώσει σε σημείο να μην μπορώ να ξεχρεώσω, γιατί πάντα λέω ότι όσο είμαι σε θέση να δουλέψω -ακόμη και τώρα, που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα- τότε δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Να είμαστε καλά και όλα θα τα τακτοποιήσουμε. προφανώς δεν είχα ποτέ βιοποριστικό θέμα, αλλά είμαι σπάταλη χωρίς όριο. Δεν έχω καμία συναίσθηση… Όμως δεν σου κρύβω ότι δεν το μετανιώνω και ότι αύριο το πρωί θα έκανα το ίδιο», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το τέλος του Λάτσιου, η μετά ΑΝΤ1 εποχή και η οικονομική της κατάσταση

To ένστικτο της Kατερίνας Γκαγκάκη: Οι δύο γυναικες που αμέσως ξεχώρισε πολύ πριν γίνουν σταρ

Kατερίνα Γκαγκάκη: «Αισθάνθηκα φόβο. Τρόμο. Νόμιζα πως δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store