Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα του «Πρωινού» με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς του Ant1 που πρωταγωνιστεί.

Η όμορφη ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και με την κόρη που είχε αποκτήσει ο ηθοποιός με τη Βάσω Λασκαράκη, την Εύα.

«Φοβήθηκες ότι είναι μπαμπάς;» τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Γερονικολού απάντησε: «Όχι δεν το φοβήθηκα, ίσα ίσα και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα υπερεπιτυχημένου, να προχωρήσει στη δημιουργία μίας οικογένειας για μένα είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, ότι θέλει να αναλάβει κι’ άλλες ευθύνες, μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή.»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδραση του όταν του ανέφερε η Τσιμτσιλή την πρεμιέρα του σίριαλ με τη Λασκαράκη

Και συνέχισε λέγοντας: «Ουσιαστικά το παιδί ενός ανθρώπου είναι πάντα μαζί του, πάει πακέτο, επομένως δεν έχεις να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.

Αλλά ειδικά τώρα που τα πράγματα έχουν πάει δόξα τω θεώ, πολύ καλά. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια και η ανησυχία.»

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια την ρώτησε πως ξεπερνιέται και η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω, νομίζω με το να είσαι ο εαυτός σου, να μην υποδύεσαι κάτι και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένστικτο κατά βάθος, ειδικά τα παιδιά, κατά βάθος ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντι μας, απλά κάποιες φορές δεν θέλουμε να το πιστέψουμε».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα παραπάνω.