Η φετινή χρονιά, εκτός από ζευγάρι, τους βρήκε σε διαρκή συνεργασία. Στις αρχές του 2019 ήταν το τρίτο Bachelor που προωθούσαν. Στη συνέχεια ξεκίνησαν γυρίσματα για την ταινία «Για Πάντα» που αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τέλος, ήρθε η θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη…Σαλονίκη» όπου συμπρωταγωνιστούν. Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αχώριστοι.

Εκτός από αχώριστοι, νιώθουν και οι δύο περήφανοι και χαρούμενοι με τα επιτεύγματα του άλλου. Στην προκειμένη είναι η Κατερίνα Γερονικολού που θέλησε να εκφράσει την περηφάνια της για αυτό που πέτυχε ο σύντροφός της στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα. Το…μανιφέστο της το έκανε με μια φωτογραφία από την ταινία όπου είναι στην αγκαλιά του και χαμογελούν. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια φωτογραφία από την καθημερινότητα τους.

Στο σχόλιο κάνει λόγο για πραγματικό έρωτα και μιλάει για το «Για Πάντα». Επίσης, λόγια που θα μπορούσαν να είναι από την πραγματικότητα τους.

«Δεν ξέρω αν το «Για Πάντα» υπάρχει. Δεν ξέρω αν ο πραγματικός έρωτας μπορεί να σταματήσει να υπάρχει, έτσι ξαφνικά. Γι’ αυτά θα μιλήσει η ταινία μας. Εγώ όμως, γι’ αυτή την ταινία θα είμαι περήφανη. Για Πάντα».