Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή «Ελένη» για το ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη αλλά και για τον έρωτά της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έχει βαρεθεί να τη ρωτούν για το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Ψάχνει συνεχώς νέες απαντήσεις; «Αυτό το έχω πει, αυτό το έχω πει, μήπως να το ξανά πω; Βαριέμαι να βρω ευφάνταστες απαντήσεις για να απαντάω. Αν το πάρουμε με τη λογική έχω περάσει το 50%-60% αυτών που έχω ακούσει οπότε τον φάγαμε το γάιδαρο», είπε.

Η ηθοποιός πλέον μιλά ανοιχτά για τη σχέση της, χαμογελά συνεχώς και κάνει χιούμορ με τις φωτογραφίες που τραβάνε μεταξύ τους είτε για ευχαρίστηση είτε για επαγγελματικούς λόγους όπως τα εμπορικά. «Να σου πω κάτι όποιος με φωτογραφίζει το κάνει όχι επειδή του το λέω αλλά επειδή το θέλει. Photo credits βάζω σε όποιον με βάζει», αναφέρει όταν η δημοσιογράφος της λέει ότι έχει βάλει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να κάνει διπλή δουλειά.

Δε θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί για τα περιβόητα πλάνα της Μυκόνου και για την εξόρμησή τους στο κοσμοπολίτικο νησί. «Αν θέλεις να μάθεις είχα εγώ κάπου να παρευρεθώ και επειδή εγώ είμαι άσχετη από τη Μύκονο, ενώ είναι πολύ ωραίο νησί έχω πάει άλλες δυο ημέρες στη ζωή μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι Δευτεριάτικο, το Σεπτέμβρη θα υπήρχαν φωτογράφοι στη Μύκονο. Δεν έχουν πάει στις δουλειές τους στην Αθήνα;», απάντησε.

Φαίνεται λοιπόν πως το πολυσυζητημένο ζευγάρι των ηθοποιών δεν γνωρίζει τι εστί Μύκονος και πώς οι φωτογράφοι είναι όλο το χρόνο στο νησί για να απαθανατίζουν τις στιγμές των celebrities.

Όσο για το λόγο που είδαμε για πρώτη φορά τη ζωή της Κατερίνας Γερονικολού κρεμασμένη στα περίπτερα η ηθοποιός υποστηρίζει πως άλλος έχει μερίδιο ευθύνης. «Ποιος φταίει γι’ αυτό; Ποιος φταίει για τα σημερινά δεδομένα; Αυτός φταίει; Εγώ τα ίδια πράγματα κάνω άρα αυτός φταίει. Ακόμα είμαι, ακόμα τα ίδια πράγματα κάνω, επειδή πήγα μια μέρα στη Μύκονο επειδή είχα δουλίτσα;», είπε με χιούμορ αναφερόμενη στο νέο της σύντροφο, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τέλος, τι λέτε η σχέση της Κατερίνας και του Γιάννη θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας;

Δείτε το βίντεο